Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Krupié Trükkök

Krupié Trükkök

Hatos csomag rulett stratégia

2019. szeptember 24. - SteveBudin

A hatos csomag rendszer egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy, ellenben a többi stratégiával, ami váratja a játékost egy bizonyos kezdőpontig ahol játékba kezdhet, minden körben engedi őt játszani, sőt, szorgalmazza is.

A hatos csomagot alkalmazva a fogadónak minden körben legalább 5 zsetonnal játszania kell. A rendszer az amerikai, duplanullás játékhoz készült.

Egy tucat tétre való zseton mindenképp kell a játékhoz, így minimum 12 x 5 = 60 zsetont kell, hogy vegyünk, és nem árt, ha a kaszinóba 3 újratöltésre elég pénzzel érkezünk, ennél többet nem érdemes kockáztatni.

Fontos, hogy mindezt a legalacsonyabb összegű zsetonokkal játsszuk!

A hatos csomag kifejezés arra utal, hogy a három tucat közé fogadunk, a három 12-es szekció valamelyike, és a számok közé, ezzel 6 számot fedünk le, mindre 1-1 zsetonnal.

Hatos csomag rulett szisztéma példa

Nézzük meg a rendszert egy példán keresztül.

  • Ha például az 1-es, a 4-es és a tucat metszetére teszünk, fogadtunk a számokra 1-től 6-ig. Tennünk kell még 4 számra is, például a 8,10,20,26 számokra is. Így összesen 5 zsetonunk van bent, amivel lefedünk 10 számot.
  • Ha a golyó 1-6-ig esik, 1 zsetont nyerünk, ha a többi számunk egyikére, akkor összesen 31 zsetont.
  • Ha egy számot sem találunk el, ismételjük meg az első lépést, tegyünk meg 6 számot egy zsetonnal, és még négyet egyenként. Ha az előző körben nyertünk, duplázzuk a tétek összegét, így összesen 10 zsetont tegyünk be.
  • A választott kombinációt ne változtassuk, addig tegyük meg ugyanazokat a számokat, amíg nem nyerünk velük.
  • Ha a következő körben sem találunk el semmit, ismét kezdjük elölről 5 zsetonnal. Ha a hatos csomag egy számát eltaláljuk, mindig duplázzuk meg a zsetonok számát a következő tétünknél.
  • Ezt addig folytassuk, amíg el nem érjük a kitűzött célunkat (például egy bizonyos százalék nyereséget), vagy el nem érjük a limitet, amíg játszani szeretnénk.

Próbáld ki a stratégiát ingyenes kaszinó játékainkon itt.

A rendszer lényege, hogy 10 számot lefedünk, és a golyó mindenképpen az általunk lefedett számok közelében (maximum 2 számmal arrébb) lesznek, ettől a játék nagyon izgalmas.

Ezt úgy érjük el, hogy a következő kombinációkat játsszuk meg:

  1. 1-től 6-ig: 8, 10, 20 és 26
  2. 4-től 9-ig: 10, 13, 14 és 15
  3. 10-től 15-ig 16, 17, 18 és 28
  4. 13-től 18-ig: 11, 12, 27 és 28
  5. 19-től 24-ig: 1, 2, 4 és 26
  6. 28-től 33-ig: 00, 22, 24 és 35
  7. 31-től 36-ig: 0, 00, 29 és 30

Érdemes mindig ugyanazt a hatos csomagot megtenni, amíg nem nyer, vagy nem bukjuk el az összes zsetonunk.

Ez a blog azért indult, hogy a kaszinó játékosok maximalizálják bevételeiket és minimalizálják veszteségeiket. Csak annyit kockáztasson, amennyit megengedhet magának. Ez egy játék és nem pénzkeresési módszer, ezért kérem úgy is kezelje. A játék szisztéma csak kisebb összegekkel javasolt kipróbálásra. Az ebből származó anyagi károkért a blog szerkesztője felelősséget nem vállal. A múlt béli elért eredmények nem biztosítják, hogy a jövőben is hasonló eredmény szülessen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rulettstrategiak007.blog.hu/api/trackback/id/tr9915162484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása