Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Krupié Trükkök

Krupié Trükkök

Labouchere rulett stratégia

2019. szeptember 24. - SteveBudin

A Labouchere stratégia alapvetően hasonlít a Martingale módszerre, lényege szintén abban rejlik, hogy a veszteségeinket egyre növekvő tétekkel törekszünk visszanyerni.

A módszer használatához választanunk kell találomra egy számsort, ami lehet bármilyen hosszú, bármilyen összetételű, ám érdemes egyszámjegyű elemekkel kezdenünk, mint például 1-3-4-2.

Szóval random módon kitalálunk egy egyjegyű számsorozatot és mindig összeadjuk a két szélső számot, aminek az összegére aztán fogadunk. Ez az összeg is amolyan véletlenszám, akárcsak az, amit majd a gép hoz ki nyerőnek.

Bukás esetén nem dobjuk el ezt a számot, hanem hozzácsapjuk a széria végéhez. A következő körben ezt a számot és a másik szélen lévőt újra összeadjuk.

Ha bejön a stratégia, akkor utána az eredetileg felhasznált számokat kiszórjuk, mert innentől kezdve már kisebb valószínűséggel fognak ugyanezek bejönni a következő körben. Nyertes kör után az immáron megrostált számsor két újabb szélsőértékét adjuk össze és azt játsszuk meg.

Próbáld ki a stratégiát ingyenes kaszinó játékainkon itt.

Ez gyakorlatilag a véletlenszám-gyártásnak az egyik verziója. Sok online szoftver ezen eljárás mentén működik.

Labouchere szisztéma példa

Vegyük példának az 1-3-4-2 számsort:

  • Az első tétünk (melyet bármire megtehetünk, de legnagyobb esélyünk az egyszerű téteknél, a páros-páratlan, vagy a piros-fekete téteknél lesz) a számsor két szélének összegéből kell hogy álljon, ez jelen esetben 1+2=3 egység (dollár) lesz.
  • Ha nyerünk, áthúzzuk a számsorunk két szélén álló két szélső számokat, így megmarad a 3+4=7 egység, ami a következő tétünk kell, hogy legyen.
  • Ha azzal is nyerünk, áthúzzuk ezt a két számot is, és új számsort írunk fel.
  • Amennyiben veszítenénk az első tétünkkel, úgy az előző tét összegét (esetünkben 3 egység) hozzáírjuk számsorunk egyik végéhez, tehát a fenti példa alapján most már 1-3-4-2-3 lesz a sor. Így, a következő tétünk a két szélső érték, 1+3=4 egység kell hogy legyen.

A Labouchere valójában csak ennyiből áll, ha nyerünk, kihúzunk számokat a sor széleiről, ha vesztünk, hozzáírjuk az előző tétünk összegét a sor valamelyik végéhez.

A módszer lényege az, hogy a játékosnak csak az esetek 33,34 százalékában kell nyernie, hogy profitot tudjon termelni. Minden egyes Labouchere fogadása 18 nyerési esélyt ad, és 20-at a vesztésre (egy duplanullás amerikai tábla esetében).

Fordított Labouchere stratégia

A Labouchere módszert lehet használni fordítva is. A Labouchere sok kis nyereséget ajánl a nagyobb veszteségek ellensúlyozására, míg a fordított Labouchere nagyobb nyereménnyel kecsegtet, és apróbb bukásokkal.

Nézzünk egy példát a fordított Labouchere módszer használatára:

  • Ha a játékos például egy szokványos, 1-2-3-4-5-6 számsorral kezd, akkor az első tétje 7 egység (1+6).
  • Ha a tét nyer, a 7-et hozzaadja a számsorhoz, így a sora most már 1-2-3-4-5-6-7. A következő tét tehát 1+7=8 egység.
  • Ha ez a fogadás veszít, a játékos áthúzza a két szélső számot, tehát az 1-est és a 7-est, és megfogadja a következő két szélső szám összegét (2+6=8).

Sok játékos az 1-2-3-4-3-2-1 számsorral használja a fordított Labouchere-t.

A fordított Labouchere stratégia alapszabálya az, hogy ha a játékos megnyer egy fogadást, a fogadás összegét hozzáadja a számsorhoz. Ha veszít, kihúzza a két szélső számot a listáról.

Mivel a kaszinónak csak az esetek 33,34 százalékában kell nyernie, hogy nyereséges legyen, így a fordított Labouchere többször bukik el, mint amennyiszer hasznos, ám rövidtávon használható kiegészítő stratégiaként.

A Labouchere stratégiát haladó rulettezőinknek ajánljuk. A stratégia sokrétűsége és komplexitása miatt, akár 60%-al is növelheti a játékosok hatékonyságát, akik hajlandóak türelmesen és fegyelmezetten játszani. Ennél a stratégiánál 3-4 óra játék alatt, akár 100-150 Euró összeg is megnyerhető, ha kedvezőek a csillagok állásai.

FONTOS!
Mivel minden kaszinó más módszerrel határozza meg a pörgetések eredményét, ezért a jó stratégia mellett a megfelelő kaszinó kiválasztása és a szerencse is elképesztően nagy szerepet kap.

Ez a blog azért indult, hogy a kaszinó játékosok maximalizálják bevételeiket és minimalizálják veszteségeiket. Csak annyit kockáztasson, amennyit megengedhet magának. Ez egy játék és nem pénzkeresési módszer, ezért kérem úgy is kezelje. A játék szisztéma csak kisebb összegekkel javasolt kipróbálásra. Az ebből származó anyagi károkért a blog szerkesztője felelősséget nem vállal. A múlt béli elért eredmények nem biztosítják, hogy a jövőben is hasonló eredmény szülessen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rulettstrategiak007.blog.hu/api/trackback/id/tr915162444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása