Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Krupié Trükkök

Krupié Trükkök

D’Alembert rulett stratégia

2019. szeptember 24. - SteveBudin

A D’Alembert rulett stratégiát módszert Jean Le Rond d’ Alembert-ről nevezték el és alapjaiban hasonlít a Martingale stratégiához, de egy másik logikán alapul.

A D’Alembert módszer alapja, hogy az előző tét nyertes volt-e vagy vesztes, ettől függően emeljük vagy csökkentjük a tétet a következő körben. Ha ez előző köröd nyertes volt, akkor csökkentendő a tét, ha vesztes, akkor pedig emelendő a tét.

Hogy működik a D’Alembert stratégia?

Alapjaiban, ha nyert a játékos egy adott körben, akkor a következő körben kevesebb tétet tesz fel, ha veszített, akkor pedig többet. Az alap logika a D’Alembert stratégia mögött, ha egy játékos egy adott körben nyert, akkor csökken az esélye, hogy a következő körben is nyerjen, ha pedig az előző körben veszített, akkor az esélye, hogy a következő körben nyerjen nő.

Az alap elképzelés a stratégia mögött, hogy a „természet keresi az egyensúlyát”

A D’Alembert stratégia arra épül, hogy a jövőbeli fogadások kimenetelei a múltbéli eredményeken alapulnak. Ezzel szemben a rulettben a jövőbeli fogadások kimenetelei nem függnek össze a múltbéli eredményekkel. Csak azért, mert az előző pár körben sikerült eltalálnunk a fekete vagy a piros színt, az nem jelenti azt, hogy a következő körben több vagy kevesebb esélyünk lesz arra, hogy újra eltaláljuk a választott színt.

A rulettben a nyerési esély % mindig egyforma minden pörgetésnél, azt semmilyen körülmény nem befolyásolja. De persze ez csak elméletben van így, a valóság nem. Elméletben a ötös lottónál is ugyan annyi esélye van annak, hogy az 1-2-3-4-5 számokat húzzák, mintha egy normálisabbnak látszó randomizált számsort.

Ez egy kicsit olyan mint, amikor egy játékos úgy érzi miután 5 alkalommal volt piros az előző 5 körben, hogy a következő körben a fekete színnek nagyobb esélye van. Biztosak lehetünk benne, hogy a rulett keréknek nincsenek olyan gondolatai, hogy, ha 5 alkalommal volt fekete, akkor a következő legyen inkább piros.

Próbáld ki a stratégiát ingyenes kaszinó játékainkon itt.

Azt nyilván nem tudjuk, mikor ér véget egy széria, de az logikus, hogy minél több kör lemegy belőle, annál közelebb kerülünk a végéhez. Ha éppen egy rossz sorozatot fogsz ki, akkor értelemszerűen körről körre nő az esélyed arra, hogy megforduljon a helyzeted. Ekkor folyamatosan egy egységgel növeled a tétedet. Fordítva is működik ez a stratégia. Minden egyes nyertes kör után csökkentsd 10 egységgel a következő tétedet – javasolja D’Alembert.

Mint az eddigi összes rulett stratégia a D’Alembert stratégia is csak a tét méretét csökkenti vagy növeli az előző pörgetésétől függően. Annyi a különbség, hogy itt más a szabály mint, amit a Martingale vagy Fibonacci stratégiában használtunk korábban. Egy dolgot azonban nem tudunk sajnos megváltoztatni, ami a kaszinó 2,7 %-os nyerési esélye a „0” a rulett keréken való jelenléte miatt.

Csak úgy mint a többi rulett stratégiáknál a játékos nyerési esélye magasabb ezeket használva, mint, ha a játékos stratégia nélkül kontrolálatlanul játszana.

A D’alambert módszer egy kicsit összetettebb rulett stratégia és inkább a haladó játékosoknak ajánlom. A rendszer kifinomultsága miatt a játékosok lassabb tempóban, de akár 70%-ot növelve eddigi hatékonyságukon profitálhatnak akár 100-200 eurót 5-6 óra játék után.

Ez a blog azért indult, hogy a kaszinó játékosok maximalizálják bevételeiket és minimalizálják veszteségeiket. Csak annyit kockáztasson, amennyit megengedhet magának. Ez egy játék és nem pénzkeresési módszer, ezért kérem úgy is kezelje. A játék szisztéma csak kisebb összegekkel javasolt kipróbálásra. Az ebből származó anyagi károkért a blog szerkesztője felelősséget nem vállal. A múlt béli elért eredmények nem biztosítják, hogy a jövőben is hasonló eredmény szülessen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rulettstrategiak007.blog.hu/api/trackback/id/tr8615162472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása