Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Krupié Trükkök

Krupié Trükkök

$150-os rulett stratégia

2019. szeptember 24. - SteveBudin

A $150-os stratégia lényege a kockázatok diverzifikálása:

  • Összesen 150 dollárt szánunk a játékra, amiből 50 USD-vel lefedjük a számok első harmadát (1-12)
  • A második harmadot (13-24) szintén ugyanennyi összeggel tesszük meg
  • A harmadik harmadban lévő 12 szám közül válasszunk ki random módon 10-et, amire egyenként 5 USD-t rakunk. Természetesen a nagyobb tétet arra a területre kell helyezni, ahova nagyobb valószínűséggel várjuk a golyót, így is megpróbáljuk valamelyest ellensúlyozni a ház előnyét.

Világos, hogy az utóbbi mezőkben nagyobb a kockázat, mint az első két tucat esetében. Összesen a teljes mezőből csak 3 számot nem fedtünk le (0 és két szám az utolsó tucatból). Igen jók tehát az esélyeink a nyerésre.

Próbáld ki a stratégiát ingyenes kaszinó játékainkon itt.

Ha az első két tucatból jön be a szám, akkor visszaszerzed a pénzedet, míg ha a harmadik tucatból, akkor nyersz 180 USD-t, tehát $30 tiszta haszon üti a markodat. Most már értheted, miről kapta a nevét a stratégia.

Ennél a stratégiánál statisztikailag 91,89%-os eséllyel maradsy pénzednél vagy nyerhetsz.

Ez egy aránylag könnyen megtanulható rulett stratégia, amit a kezdők is gyorsan átláthatnak. Egy jó szériával 40-50 perc játékkal, itt komoly összegeket lehet nyerni, akár 150-200 Eurót is. Ezt a stratégiát, az izgalmat és gyorsabb, magasabb profitot kedvelő játékosoknak ajánlom.

Ez a blog azért indult, hogy a kaszinó játékosok maximalizálják bevételeiket és minimalizálják veszteségeiket. Csak annyit kockáztasson, amennyit megengedhet magának. Ez egy játék és nem pénzkeresési módszer, ezért kérem úgy is kezelje. A játék szisztéma csak kisebb összegekkel javasolt kipróbálásra. Az ebből származó anyagi károkért a blog szerkesztője felelősséget nem vállal. A múlt béli elért eredmények nem biztosítják, hogy a jövőben is hasonló eredmény szülessen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rulettstrategiak007.blog.hu/api/trackback/id/tr5615162458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása