Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Krupié Trükkök

Krupié Trükkök

Háromszoros nyereményszorzós rulett stratégia

2019. szeptember 24. - SteveBudin

A lentiekben 2 fajta stratégiáról fogunk beszélni, melyek háromszoros kifizetést eredményeznek. Bár itt picivel kisebb eséllyel indulunk mint a Martingale módszernél, azért ezek a stratégiák is igen kecsegtető helyzetetet jelentenek.

1. stratégia

Az egyik tizenkettes halmazra vagy valamelyik oszlopra rakunk. Vegyük a legpesszimistább forgatókönyvet: az első pár körben szolid összeget tegyünk fel. Ugyanis ha rossz szériát fogunk ki, akkor legalább nem bukunk sokat.

Pár nyeretlen kör után legyünk merészek és emeljük meg a tétet. Valószínűtlen ugyanis, hogy a rossz sorozat huzamosabb ideig tartson, előbb-utóbb kijön nekünk a kérdést.

Ha pedig növeljük a tétet, akkor még pluszban is maradhatunk.

Kör

Tét

Összes tét

Nyeremény

Végső nyeremény

7.

1

1

3

2

8.

2

3

6

3

9.

3

6

9

3

10.

4

10

12

2

11.

6

16

18

2

12.

9

25

27

2

13.

13

38

39

1

14.

20

58

60

2

Ugyanaz a hátránya ennek a stratégiának is mint a Martingale módszernek: sokáig tart, amíg így tekintélyes nyereményre teszünk szert.

Próbáld ki a stratégiát ingyenes kaszinó játékainkon itt.

2. stratégia

Ennél a módszernél először is megtesszük a számmezőny kétharmadát, úgy, hogy két oszlopra vagy két tizenkettes halmazra helyezzük a zsetont.

Ilyenkor csupán mintegy 33 százalék esély van a bukásra, de a nyeremény is kisebb, mivel ennél a megoldásnál a szorzó csak kétszeres. Ráadásul ilyen esetben legalább kétszer egymás után be kell jönnie a számításainknak.

Viszont ha alaposabban szemügyre veszed a játékmezőt, láthatod, hogy az oszlopokban változó arányban találhatóak meg a piros és fekete számok: Konkrétan az első két oszlopban több a fekete.

Háromszoros rulett oddsEzért amennyiben úgy helyezzük el a zsetonjainkat, hogy azáltal egyszerre megtesszük (1.) az első két oszlop számait, másrészt (2.) ezen belül még külön rakunk a pirosakra, akkor több féle kimenet is elképzelhető:

  • Legrosszabb esetben olyan fekete szám jön ki a játszmában, ami a harmadik oszlopba való, ilyenkor pedig elbukjuk a menetet.
  • Ennél jobb a helyzet, amennyiben egy harmadik oszlop piros száma a nyerő.
  • Másik eshetőség szerint egy olyan fekete szám jön be, ami az első két oszlop valamelyikébe tartozik. Ekkor egyszeres nyereményre teszünk szert.
  • Ha pedig az ominózus két oszlopból éppen egy piros szám jön be, akkor háromszoros nyereményre számíthatunk, vagyis a kiadással korrigált bevételünk a pénzünk kétszerese.

Ez a blog azért indult, hogy a kaszinó játékosok maximalizálják bevételeiket és minimalizálják veszteségeiket. Csak annyit kockáztasson, amennyit megengedhet magának. Ez egy játék és nem pénzkeresési módszer, ezért kérem úgy is kezelje. A játék szisztéma csak kisebb összegekkel javasolt kipróbálásra. Az ebből származó anyagi károkért a blog szerkesztője felelősséget nem vállal. A múlt béli elért eredmények nem biztosítják, hogy a jövőben is hasonló eredmény szülessen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rulettstrategiak007.blog.hu/api/trackback/id/tr1015162456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása